AKTUELNO

Pevač nije štedeo reči za svoje cimere.

Lepi Mića bio je današnji gost u emisiji radio "Amnezija". Voditelji Bora Santana i Bane Čolak su jedva čekali da sa njim pročešljaju sve aktuelne teme, pošto je Mića poznat po tome da ima stav o svemu.

Za početak ovog intervjua, pevač je dao svoje iskreno mišljenje o ljubavi Ane Korać i Davida Dragojevića i pritom istakao da njihova veza nema budućnost.

Foto: TvPink Printscreen

David je bio u vezi sa Aleksandrom zbog fanova. Ana je tu sukrivac prevare i izdaje. Ona je to svesno uradila. Zato će biti kritikovana sa moje strane. Veza Ane i Davida je nemoguća misija. Osuđujem vezu Ane i Davida isto kao što sam branio instituciju braka Slobodana Radanovića i Kije Kockar - započeo je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Mića je dao svoj sud i o Staniji Dobrojević, kao i o prijateljstvu nje i Aleksandre Subotić za koje ne smatra da je pravo i iskreno.

Za propalu vezu sa Vladom, ona traži krivca u meni. Ako ja njoj kažem da pravi cirkus sa Pavlom, ona smatra da ja nju provociram. Ona mene ne može ovde da proziva za neke stvari. Ko me kao prijatelja stavlja na skener, nabijem ga na k*rac - rekao je besno Mića, a onda prokomentarisao prijateljstvo Stanije i Aleksandre.
Svaka žena je na neki način sujetna. Sujeta je pojela i jednu i drugu. Više nije ista situacija između njih dve, ne druže se više kao pre mesec dana. Stanija se meša u sve. Ona je kod Aleksandre blatila Anu i davala svoje mišljenje. Jako je podmukla i bezobrazna. Ona je svakog momenta na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TI SI JEDNO ODVRATNO G*VNO, GLEDAŠ U TUĐE ZADNJICE: Luna pridikovala Marku zbog FLERTOVANJA sa zadrugarkama! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'