AKTUELNO

Marinkovićeva priznala da će priznati zbog čega se smeškala Miljkoviću.

Tokom emisije "Pitanja novinara" Maja Marinković je izjavila da ju je Marko Miljković gledao i smeškao joj se, a ona mu istom merom i uzvratila. Zbog tog poteza okarakterisana je kao krivac raskida veze Lune Đogani i Marka.

Stanija Dobrojević i Marija Kulić su otkrile da je Maja koketirala sa Markom, a zbog tih reči Marinkovićeva je imala potrebu da se pravda kako ona ne želi da bude razlog raskida blogerke i Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Vi sad meni ovde pravite haos kao da sam ja gledala u njega, a ne on u mene. Ja sam se smejala zato što mi je to bilo smešno.
On te je gledao, a ti se upecala. Smejala si se. Ne treba sada da kukaš. On se igra, dobio je šta je hteo. On te je gledao, ti si se smeškala, Luna je to videla - pričala je Stanija Maji dok se ona pravdala da nije koketirala sa Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Maja porazgovarala sa Zlatom Đurković i požalila se da nije imala nameru da im raskine vezu, a ona ju je posavetovala da javno kaže zašto se osmehivala Marku.

Nisam joj ja uništila vezu - pričala je Maja kroz suze.
Ti ustaneš i kažeš: "Da gledao me je, ali on mene ne zanima". Ti dete moraš da ustaneš i kažeš da te on ne zanima. Moraš da budeš odlučna i kažeš da to nije istina.

Foto: TvPink Printscreen

Istina je da me je gledao i da se smeškao i ja sam se smejala jer mi je bilo smešno - pravdala se Marinkovićeva.
Ustaneš i kažeš da si se smeškala, ne zato što imaš osećanja već zato što ti je bilo smešno - savetovala je Zlata Maju, nakon čega je ona rekla da će obelodaniti istinu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEMAMO O ČEMU DA PRIČAMO VIŠE! Marko još jednom pred svima potvrdio da se nikada neće pomiriti sa Lunom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'