AKTUELNO

Da li je ovo definitivno kraj njihove veze?

Nakon što se atmosfera malo spustila, Lazar Čolić Zola rekao je Miljani Kulić da želi da stavi tačku na njihov odnos. Samo što joj je to rekao, Kulićeva je momentalno ustala iz njegovog krila i nastavila da iznosi niz uvreda da njegov račun.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam kriva što sam bila sa tobom! Ti si me lepo iskoristio! I tvoja majka mi je rekla da te ostavim! Ovo nije muškarac, mama! On me je doveo do ovog stanja - pričala je Miljana.
Ne mogu Marija, ovo me ubija - izjavio je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Vi treba da raskinete zbog ponašanje njenog prema tebi i obrnuto. On tebe ne vređa rečima. Kao besno kuče, nema gde da pobegne od tebe, kao besno kuče si se ponašala. Ne može niko da te smiri i da te savlada! Nije on dužan da ga neko maltretira! I on je nečije dete! Je l' imaš sina? Hoće li da ode sutra kod neke devojke pa da mu neko kaže da mu je majka k*rva! Ne može to tako, sad ćeš da ga biješ, posle ćeš da ga ljubiš - objasnila je Marija Miljani.

Kada je Marija otišla, Miljana i Zola ostali su nasamo kako bi popričali, ali je Lazar odlučio da ne želi nastaviti vezu sa Kulićevoj, te je definitivno stavio tačku na njihovu veridbu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'