AKTUELNO

Čak su i zube prali zajedno.

Milan Milošević večeras ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Foto: TvPink Printscreen

''Zašto si prećutao Davidu da Ana prilazi prva Marku Markoviću?'' - glasilo je pitanje za Lazara Jeremića.

Šta ja imam da pričam o tome sa njim. Spontano se događalo. Ja sam bio povređen i ona je prilazila, a Marko je bio pored mene. Neke stvari kada bi mu rekao, loše bi ih shvatio. On je opčinjen njom - odgovorio je Lazar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lazaru sam samo zamerio što mi nije rekao da će Marko da zove Anu na piće, on mi to nije preneo. Druge probleme nemamo - rekao je David, ali je bio blago šokiran.

Foto: TvPink Printscreen

Sve što mi Lazar priča ja prenesem Davidu. Lazar mi je rekao da se priča kao da ja prilazim Marku. Postoji nekoliko situacija kada je Marko bio tu. Kada je on povredio nogu, pa onda kada sam se zezala sa Lazarom. Treća situacija je kada sam spremala Davidu i Lazaru spremala večeru. Tu je bio Marko. Ne radim to svesno - govorila je Ana Korać, a onda se oglasio Marko Marković:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne sećam se, majke mi evo. Ako ste vi videli, onda jesmo - rekao je Marko.

Dok su spomenuti zadrugari komentarisali datu situaciju, Aleksandra Subotić je iznela kratak stav.

Ovo je karma. Ovo je Lazar isto radio meni kada sam bila sa Davidom. Pazite šta vam kažem, Lazar ne ume da bude prijatelj - rekla je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#Lazar Jeremić Jera

'