AKTUELNO

Da li će uspeti da izglade odnose?

Lazar Jeremić takođe je otišao u Rajski vrt kako bi porazgovao sa Drvetom mudrosti o temi koja je uzburkala Belu kuću. Naime, Jeremić je tokom prošle žurke u razgovoru sa Aleknsandrom Subotić izneo niz tvrdnji o životu Ane Korać.

Čuvši to, Lazarov prijatelj, David Dragojević dobio je napad besa, te je žestoko izvređao Jeremića. Danas je Lazar započeo razgovorom sa Drvetom o celoj drami koja se desila tokom emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Razmišljao sam o svemu što se desilo, najgore je kad se vežeš za nekog, to je najgore. To na žurki što je bilo, što sam pričao sa Sandrom, šta ja znam, neke stvari smo pominjali. I to onda za stolom kako se prenesu, ne znam šta da kažem. Nesvesno sam neke stvari rekao. Kad zavoliš nekog na taj način, još je gore kad dođe do ovih momenata. Neke stvari mi nisu bile jasne tu. Upravo to kad se poverimo o nekim stvarima, ja sam sa njim bio 9 meseci ovde, nerealne stvari, kad mu je bilo mnogo teže, da je tek tako planuo, razumem ga, ali opet i ona mi je rekla da to nije u redu. Čekaću da nekoliko dana prođe, pa ćemo popričati. Nije mu bilo svejedno, kada je mislio da je sve crno, ja sam mu govorio da će biti sve u redu. Sa Anom sam spavao u krevetu, sa njim sam delio poslednje parče hleba - započeo je Lazar, a onda je otkrio šta je to što su mu Ana i David najviše zamereli.
Da li je istina ili nije, zabole mnoge stvari kada se pomenu. Nekad i pozitivan komentar smeta, znam po sebi, glava se nikad ne pita kad se neko voli. Sinoć nije tačno preneto kako je tekao moj razgovor sa Sandrom. Ispred njega sam mnogo puta pričao sa Sandrom, ne znam šta ga je najviše pogodilo, ne znam šta. On se trudio meni da objasni da Sandra pokušava sve da obrne i izmanipiluše. Oni gledaju da na najgori način predstave jedno drugo - dodao je Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je pokušala da objasni neke stvari o Filipu, ali nije uspela. Ne znam, meni je sve to jako čudno, njoj je najteže da objasni neke stvari. Oni su samo spomenuli neke stvari, za ta kola i ostalo, nije bilo tako, nego ovako, ali u momentu nije znala kako da objasni - tvrdio je Jeremić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'