AKTUELNO

Niko nije očekivao da će ovako odreagovati.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Među prvima bila je Luna Đogani, koja je morala da prizna koliko je spremna da ode daleko, samo da bi zadržala Marka Miljkovića pored sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si spremna da prodaš Savu kao što si Gastoza zarad opstanka tvoje veze sa Markom?

Foto: TvPink Printscreen

Nikog nisam prodala, Gastoz je trebalo da me razume. Ja ne mogu da budem sa njim u komunikaciji jer smo imali nešto više od drugarstva. Ja sam saznala da je svašta rekao za mene posle žurke i pokazao je svoje pravo lice. Ja da sam osećala da treba da mu priđem, uradila bih to. Osećala sam da treba da ispoštujem svog dečka, Marko mi je preči. Ovog puta nisam pogrešila. Sa Savom to ne može da se poredi, on je samo moj prijatelj i tako će ostati. Neće moći niko da mi brani ni da utiče na to, on je samo moj prijatelj. Ne vidim šta je problem, nismo non - stop zajedno, ali se družimo i te kako. Tako da, mi ćemo imati vremena da se družimo kad izađemo - rekla je Luna.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'