AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

Odmah nakon što je završena emisija ,,Pitanja gledalaca", Mina Vrbaški, Eleonora Miljković i Marijana Zonjić osamile su se na doku, pa su potegle priče o poznatim pevačima i aferama o kojima je javnost brujala mesecima.

Naime, Mina Vrbaški ne krije da je postala prepoznatljiva po čuvenim klipovima sa Šakom Polumentom, pa se prisetila kako su nastali snimci ,,Nedostaješ", po čemu je pevač snimio i numeru.

Foto: TvPink Printscreen

Tad je Ana bila sa mnom u stanu i to je bila idealna prilika da napravimo bum, to je bilo pred Lukasov koncert. Mi u stanu i kao ajde. Mi smo dvesta miliona puta snimile, a ona me snima. Ja nisam mogla da izdržim. Kad je izašla pesma, Ana uleće u stan i umire od smeha! Njegova menadžerka me zvala i rekla mi ,,Svaka ti čast". Tu noć kad sam to postavila na internet, počeli svi da me zovu! Tad sam dobila ponudu za Zadrugu - ispričala je Mina.

Međutim, niko nije znao da Maja Marinković poznaje popularnog folk pevača Acu Lukasa, a Marijana u razgovoru sa zadrugarkama otkrila da je Marinkovićeva prisustvovala after partiju nakon njegovog solističkog koncerta.

Foto: TvPink Printscreen

Kaže Maja da je bila na afteru posle Lukasovog koncerta sa Ramonom i kao sve najbolje je pričao o meni, pa sam je ja pitala otkud ona sa njim - rekla je Marijana.

Podsetimo se da je u javnosti isplivala informacija da je Marijana imala seks aferu sa Acom, a kakve tajne krije Maja, preostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Eleonora Miljković

#Marijana Zonjić

#Mina Vrbaški

'