AKTUELNO

Ljuba Pantović se pred svima izvinila!

Voditelj Milan Milošević danas ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Naredno pitanje koje su gledaoci postavili Jovanu Tomić Matoru bilo je u vezi njenog stava o zadrugarima. Pitanje za Matoru izazvalo je opštu svađu, budući da se radilo o neraščišćenim računima zadrugara koji su imali prema salonu za ulepšavanje.

Foto: TvPink Printscreen

Kada sui svi zadrugari kažnjeni zbog Stanije, napravila si galamu, a kada su kažnjeni zbog Ljube i Davida, nisi odreagovala. Kome pričaš da si pravedna? - glasilo je pitanje.
Ja sam pričala sa Ljubom kod bazena, Zorica i ja smo to pričale i zamerile joj. Ja sam Staniji prva otišla i rekla u sobi, što se tiče Davida, iskreno ti kažem, mnoge stvari prećutim, pa prećutim i to - odgovorila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija Dobrojević i Matora ušle su u sukob, te je Jovana tvrdila da žele da je posvađaju sa Lunom Đogani, pa je zbog toga napadaju.

Što se tiče salona, prvo, ja sam ta koja je rekla da nedostajem na spisku. Meni je krivo ako sam ja jedini uzrok, ja se izvinjavam svima, ako sam ja jedini uzrok. Ja sam jedina ta koja to izgovara, a i te kako znamo da to nisam ja. Ovde se radi o gomili p*čaka, koje sede i ćute, koji ja mislim da zapalimo ovu kuću, oni će sedeti i neće ništa reći. Ja nikada ne bih uradila nešto za šta nisam dobila dozvolu. Nedeljama nije bilo da se jede, zbog gomile ljudi. Ko mi je rekao u nedelju zašto ga nisam pozvala u salon i kad mi je rečeno da nema pare i da ima dogovor? - bila je jasna Ljuba, te su zadrugari dobacili da je to bila u pitanju Maja Marinković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da me probudi, Ljuba me nije probudila, ja bih pozajmila pare od nekog drugog i tako bih platila - pravdala se Marinkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'