AKTUELNO

Sada im je sve jasnije!

Prethodne noći došlo je do raspleta novih okolnosti koje su privukle veliku pažnju javnosti, a to je odnos između Eleonore Miljković i Alekse Savića, o čijim emocijama se mnogo polemisalo u poslednjih mesec dana.

Mina Vrbaški otkrila je neke detalje u emisiji ,,Zadrugari pitaju zadrugare", a pojedini ukućani koji su pomno pratili njihova izlaganja bili su pomalo konfuzni, jer se neke priče nisu poklapale.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora je povodom toga započela razgovor sa Norom, pa joj je iskreno priznala šta misli o celokupnoj situaciji.

Kad sam slušala Minu, meni se neke stvari nisu poklapale. Kad želiš da prekineš priču, ti se ne družiš sa tom osobom. On je trebalo da kaže Mini: ,,Ne zanima me Nora, ništa, neću je u svojoj blizini". Ali, očigledno da si mu na neki način prijala - zaključila je Matora.
On jedno priča, a drugo radi. On nema lošu dušu, nije on zao. Neću da mu pravim problem, ne znam šta on ima napolju i to. Kad sam rekla Mini sve to, nema veze, neka bude da se ja nabacujem - rekla je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je govorila tebi da lažeš, a Aleksi je više odgovaralo da veruje Mini. Mislim da ti se ona mnogo približila zbog Marka.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je ona lagala, zbog čega to radi? Šta ima od toga? Kad sam ja prestala da se družim sa Markom skroz, ona se tada odvojila od mene - rekla je Nora.

Šta su još njih dve ispričale, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Eleonora Miljković

#Jovana Tomić Matora

'