AKTUELNO

Drama zbog kupovine se nastavlja.

Veliki šef je odlučio da u današnju kupovinu ide 15 najmlađih učesnika "Zadruge 3", kao i da će oni kupovati za sve zadrugare. Odmah je na imanju nastala pometnja oko toga ko je najmlađi, a mnogi zadrugari su pojurili ka drugom delu imanja, a da nisu ni uzeli spisak od svojih cimera koji nisu imali pravo da odu u kupovinu. Ovo je posebno iznerviralo Boru Santanu, koji je zapretio takmičarima da će im pokrasti sve stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, nije se samo Bora iznervirao. Ivana Šopić je zamerila najmlađim takmičarima zbog toga što su neki od njih odlučili da ne iskoriste svoje pravo, već su dali svoj spisak drugim mladim učesnicima. Ona je smatrala da bi, ukoliko je neko od njih odustao, ona mogla da uđe umesto njih i to je objašnjavala Stefanu Kariću i Marku Janjuševiću Janjušu.

Ne misliš dobro! - rekao joj je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i Stefan su objasnili Ivani da je u pismu jasno stajalo da samo 15 najmlađih takmičara ima pravo da uđe u prodavnicu, kao i da se spisak ne porema na ostale zadrugare po godinama, ukoliko je neko od najmlađih odustao.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ivana Šopić

#Marko Janjušević Janjuš

'