AKTUELNO

Marko savetovao Draganu kako mora da se postavi prema Edu i Tomoviću.

Dragana Mitar je postavila ulitimatum Vladimiru Tomoviću i Edisu Fetiću Edu - da joj ne prilaze do subote kako bi mogla da donese ispravnu odluku, bez ičijeg uticaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari imaju različito mišljenje o situaciji članova ovog ljubavnog trougla, a Marko Đedović je rešio svojoj drugarici u lice da kaže šta misli o novonastaloj situaciji koja potresa ceo region.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam donela pametnu odluku. Skloniću se i od jednog i od drugog, jer sam ja ušla ovde zbog svog sina. Nisam došla ovde da ja odlučujem nešto. Moj život se nastavlja sa mojim sinom. Dovodim se u poziciju šah-mat. Vreme je pokazatelj svega. Čekam mamu, tatu i mog sina, hoću da se vidim sa njima - pričala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada budeš iznela stav i ako budeš napravila odstupnicu, Luna je mala beba kroz šta ćeš ti da prođeš. Ako se budeš odlučila za Eda, pa prišla Vladimiru, ili obrnuto, Luna će biti mala maca za ono kroz šta ćeš ti proći. Ja se neću mešati u tvoje odluke. Evo malopre pričaš sa Vladimirom. Ne može Edo malopre da ti prilazi, ovaj da dolazi ovde. Ti si tražila do subote da ti ne prilaze. Nijedan te nije ispoštovao. Oni će sebi da nađu devojke. Oni će ispasti najveći j*bači, a ti najveća dr*lja. Kad budeš donela odluku, moraš se držati striktno toga, bez trenutka slabosti. Sve dublje sama sebi kopaš jamu, a oni joj pomažu u tome. Ovaj će da se vrati ženi, a ovaj devojci koju priča da je ostavio. Ti ćeš ostati u jami, a u toj jami su ti i roditelji i dete - pričao je Đedović Dragani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Vladimir Tomović

'