AKTUELNO

Na meti gledalaca večeras je Vladimir Tomović!

Voditelj i novinar Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima treće sezone rijaliti programa "Zadruga" postavio sva pitanja koja zanimaju gledaoce. Prvo pitanje za Vladimira Tomovića: "Kako si se setio da se zaljubiš u Draganu kada znaš da ima najbolju priču na Balkanu? Loš si glumac!

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana i ja smo počeli da se dopisujemo kada je napustila "Zadrugu". 26. juna smo trebali da se vidimo. Dragana i ja smo se videli 15 dana nakon smrti mog oca, naš odnos je bio čisto prijateljski. To se desilo u rijalitiju i to je to. Ja ne tražim da neko drugi veruje, želim samo da mi veruje Dragana Mitar, ja želim da budem sa Draganom Mitar - rekao je Vladimir, a Dragana je dala komentar.
Bilo mi je čudno Vladimirovo ponašanje, jer su svi ovde znali da će Edo da uđe. Ne poznajem Vladimira, videli smo se jednom napolju i to kada smo bili na kafi sa Oljom Bajrami - objasnila je Mitrova.

Sledeće pitanja bilo je upućeno takođe Tomoviću, a glasilo je: "Upropastio si sve veze u rijalitiju, kako te nije sramota? Da li si se zaljubio u Draganu jer želiš da uništiš jedinu pravu vezu"?

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je prava priča to što neko ne želi da se razvede, p*pišaću se na tu priču. Vidim da se ovde mnogi zgrožavaju, ako ste mislili da ću ovde večeras da ćutim, grdno ste se prevarili. Svestan sam da nisam heroj i da ću biti giljotiran večeras. Spasao sam vezu koja je bila na aparatima. Čekam poligraf, gde ću javno da dokažem da su moje emocije prema Dragani iskrene - rekao je Vladimir.

Dejan Dragojević poželeo je da stane na Tomovićevu stranu, govoreći da je najveći krivac u ljubavnom trouglu Dragana koja nije želela odmah da se odluči ni za jednog muškarca.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'