AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević u emisiji "Pitanja gledalaca" postavio je pitanje Stefanu Kariću: "Smatraš li da je Iva radila loše stvari za vaš odnos?".

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da je radila loše, želeo sam da to ispravim i to je to. Smatram da je više lošeg radila sebi. Rekla mi je da je ona navikla na starije muškarce, koji joj ne zameraju stvari - rekao je Stefan.
Smetalo mu je što sam razmenjivala garderobu sa curama, što nosim periku... Pitala sam ga taj dan kako mi stoji perika, rekao mi je da mu se sviđa. Mislim da njemu najviše smeta što misli da je stvorena negativna slika o njemu. Ne mogu ja od njega da napravim lošu sliku, već ono što on meni kaže. Znaju svi da uvek kada nešto pravim, dobiju svi - objasnila je Iva.

Vladimir Tomović stao je na Karićevu stranu i žestoko zamerio Ivi što je u igri "Ili, ili" rekla sa kim bi od zadrugara vodila ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi Vladimire hvala, ali ne želim da je iko blati. Ona je to radila sebi na štetu, kao što sam malopre rekao. Ako smo se okaljali do sada, nema potrebe da se to dodatno radi - rekao je Stefan.
Nikada mu mi nismo rekli ništa loše o Ivi, kad god su imali problem. Ne možeš da kažeš da Tomović rastura nečije veze - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje za Stefana Karića glasilo je: "Zar tvoje ponašanje nije davanje lažne pažnje Ivi, s obzirom na to da se vidi da joj ne pružaš dovoljno pažnje?".

Istina je da joj nisam posvećivao dovoljno pažnje. Mnoge stvari su mi smetale: perike, nošenje tuđih stvari... Bolje je ovako da ne budemo zajedno - rekao je Karić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'