AKTUELNO

Bilo je burno za stolom.

"Ti si čoveče mnogo dobar čovek, šta će ti u životu najveći odron koji je ušao u rijaliti?" - glasilo je pitanje gledalaca za Edisa Fetića tokom današnje emisije, a ovom zadrugaru pitanje je pročitao voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Edo je za crnim stolom pred svim cimerima iz rijaliti programa "Zadruga 3" istakao da mu Dragana Mitar nije okrenula leđa, kako je naveo, u teškim životnim situacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ušao u rijaliti da se predstavim onakvim kakav jesam. Šta će meni ko, to ćemo videti. Ja njoj ne mogu da sudim po onome što radi ovde. Ja nju takvu ne poznajem. Znam mnogo gorih stvari, gde me nije prodala. Nemam drugi komentar. Biću tu. Ona i ja pričamo, ja to njeno ponašanje konstantno osuđujem. Nemam problem s tim - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Draganin problem je što ona smatra da je slobodna žena. Ja mislim da je njoj najbolje da se povuče i da bude sama. Ona je moja prijateljica. Mani se obojice i sram te bilo šta radiš! Sram te bilo - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je došla da stavi tačku, a nije stavila tačku. Nije rekla: "Većeras ću da stavim tačku". Ja nju ne osuđujem. Zaljubila se i meni je to dovoljno - bio je komentar Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Draganu boli pi*ka šta ko misli, ona tera po svome. Mislim i da se Edo sprda. Edo, ti se ozbiljno sprdaš sa nama - rekao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'