AKTUELNO

Dalila smatra da zadrugar ne zna kako da raskine sa Zonjićevom.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Dalilu Dragojević je zanimalo da li Rade Lazić gaji emocije prema Dragani Mitar i da li bi bio sa njom u vezi.

Kada si tokom nominacija rekao šta si imao o Dragani i tom prilikom joj uputio lepe reči, bio si jedan od retkih koji podržava to što ona radi. Da li smatraš da si iskren prema Marijani? Da li sa njom planiraš ozbiljnu vezu? Da li se tebi Dragana dopada kao žena, da li bi sa njom bio u vezi? Da li si sa Marijanom bio iz neke zaj*bancije i sad ne znaš kako da raskineš sa njom? - glasilo je pitanje Dalile Dragojević za Radeta Lazića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Draganu ne gledam kao nekoga sa kim bih ušao u vezu. Dragana mi se fizički dopala, ali kada sam proveo određeno vreme sa njom i tada sam osetio da ona igra rijaliti i da nemam šta sa njom da radim. Ona je mene devojka prva prozvala da prošetamo. Ja i Tomović smo pravili njoj srce ovako rukama. Da li sam imao simpatije prema Dragani u početku, to je sad irelevantno pitanje. U poslednje vreme Dragana i ja imamo neraščišćene odnose. Marijana je meni rekla da se osmehnula nekoliko puta Vladimiru. Nas troje smo seli potom u pabu i razgovarali - rekao je Rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da se tebi Dragana sviđa. Ja smatram da između tebe i Marijane nema ništa. Ti se njoj sviđaš, ali te ne voli, jer da te voli, ona ne bi radila stvari koje tebe nerviraju - istakla je Dalila.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dalila Dragojević

#Dragana Mitar

#Marijana Zonjić

#Rade Lazić

'