AKTUELNO

Nije htela da mu ostane dužna.

Počelo je još jedno izdanje emisije radio "Amnezija", a voditelji Bane Čolak i Bora Santana su ove nedelje odabrali Vladimira Tomovića da postavlja pitanja zadrugarima. Prvo pitanje bilo je postavljeno Stefanu Miloševiću Pandi, a bilo je vezano za svađu tokom sinoćnje žurke, koju je Panda imao sa Miljanom Kulić.

Svedoci smo dešavanja od sinoć, šta je kap koja je prelila čašu? Da li Miljana ima tešku ruku? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ruka je olovna, što je pala na... Kap koja je prelila čašu, ja sam emotivan tip, Od muke sam zaplakao. Digao sam frku, nema mi poente da ide i da šamara ljude, a da ljudi ćute - prokomentarisao je Panda, a odmah je u studio ušla Miljana Kulić.
Ne pravi žrtvu od sebe, što se tiče tebe, lupaš i izmišljaš. Pipnula sam te, nisam te udarila. A rekla sam ti "j" ti mater figurativno. I evo opet ti kažem, "j" ti mater figurativno. Nisam namerno, nego figurativno. Ne volim ni moja majka da se psuje, u afektu izgovaram neku psovku, tako ne mislim. Da sam te udarila, došlo bi obezbeđenje, išla bih u zatvor. Praviš lažne frke da bi opstao ovde - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Prepoznao sam priliku da napravim situaciju, da malo me zovete u emisiju, da opravdam honorar, malo preko Miljane - dodao je Panda.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Miljana Kulić

#Stefan Milošević

'