AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Sledeće pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavila je Milica Kemez i to Dejanu Dragojeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je rekla kako ovde postoji momak po njenim kriterijumima, koja je devojka po tvojim kriterijumima... Šta ti misliš, na koju devojku Dalila aludira - pitala je Milica.
Ne postoji nijedna devojka. Meni se stavovi ovih devojaka ne sviđaju - rekao je Dejan.
To je trebalo mene da pitaš, jer ti Dejan to neće reći. On meni konstatno govori da to nije istina - navela je Dalila, a onda je pitanje postavio Dragojević i to Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Ivanu ova rasprava i te kako pogodila, šta ti misliš o svemu tome - pitao je Dejan Miću.
Oni su se u ovoj priči zaneli, nisu ni bili svesni svojih emocija. Ja sam rekao da je Ivana zaljubljena u Janjuša, ali ja sam mu rekao: "Nemoj da ti se ponovi priča iz prve Zadruge". Ne mora niko nama šta da priča. Ovo nije svađa prijatelja, ovo je više od prijateljstva, a manje od veze. Još je ulje na vatru dodao Zola, neinteligentnim potezima, nije znao ni šta priča. Maja je u nekim stvarima lagala, ali to ne može da izvadi Ivanu i Janjuša. Ivana je rekla da se povlači, znači da je prešla granicu - naveo je Mića.
To što je za mene granica, možda za nekog nije - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla: "Ako neko zbog mene sedi kući i pati, ja se povlačim". Janjuš ne treba da traži krivca u nama, šali se na neki drugi način. To se u narodu kaže zabranjeno voće. Ivana je na vreme povukla ručnu. Janjuš traži krivca u nama, traži opravdanje - istakao je Mića.
Ivana je večeras vikala kao povređena žena, izigrana žena, njoj stoje u glavi neke stvari koje su oni pričali i radili. Ona bi to volela da iznese, ali se plaši zbog njega. A on ako bude nastavio ovako da se ponaša, ona će ispričati sve što se između njih dešavalo - rekla je Dalila.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'