AKTUELNO

Džumbus za crnim stolom zbog ljubavnog trougla.

Večeras zadrugari, ali i svi verni gledaoci "Zadruge 3" gledaju snimke, koji su obeležili nedelje za nama. Ove noći biće rasvetljene sve nejasne situacije, a i mnoge tajne će biti raskrinkane.

Klip koji je podigao ubedljivo najviše prašine jeste onaj na kome su se videle sve vrele akcije Dragane Mitar sa Vladimirom Tomovićem, pa je ljubavni trougao koji čine Dragana, Vladimir i Edis Fetić napokon raskrinkan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ovog i prethodnog klipa, pratim sve od samog početka, meni nisu potrebni klipovi da bi mi neke stvari bile jasne. Dragana mene je zabolelo što si rekla da se "J" u svakom rijalitiju, ja sam iz ljubavi dobila mog Željka, za šest godina sam bila sa dva muškarca u rijalitiju. Gledaoci sve vide, Dragana sama svoj krst nosi, nije ni prva ni poslednja koja ima tri muža istovremeno - rekla je Miljana Kulić.
Za koju si ženu još čula - pitala je Marija Kulić.
Napolju ima takvih milion. Ja poznajem neke devojke kojima suprug ode na posao, dođe jedan, drugi se sakrio u ormaru, dođe i treći. Nije ni prva ni poslednja. Tomović se nije zaljubio, on je igrao igru kao i sa svakom drugom, Dragana se zaljubila u Vladimira. Ona bi sa njim bila do kraja rijalitija, ali sa njim ne oseća sigurnost. Pored Eda se oseća sigurno napolju. Ona je sa Edom varala i muža. U Vladimira je zaljubljena, sviđa joj se, ali pored nje ne oseća sigurno jer je on u rijalitiju već godinama. Edo je sad ušao zbog nje. Ona gleda šta će da se dešava napolju, pored Eda će imati sve, a pored Vladimira će sačekati sledeću sezonu. Sve što je rekla ona je demantovala. Tako se ne bori za dete. Ako nju nije sramota njene sramote, zašto bi moju majku bilo sramota, ili Dalilu ili Lepog Miću - navela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo kažem da u životu ovo nisam videla, i u prošlom rijalitiju je bila najgora, a sada je gora od najgore - dobacila je Marija.
Ona je u ovom rijalitiju dotakla dno života - rekla je Miljana.
Ovo psihički stabilna osoba ne radi. Ona ne zna za sramotu - zaključila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako bi se desilo da uđe njegova supruga u rijaliti, da li bi ćutao kad bi video da ona radi ovakve stvari kakve radi Dragana - upitala je Dalila Dragojević Edisa Fetića.
Svako može da radi šta hoće. Ona je slobodna može da radi šta hoće i napolju, ne samo ovde - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da tvoja žena ne bi to uradila, da je dama, a Draganu si spustio, nemaš nikakvu reakciju. Da sam ja Dragana, da ti ćutiš i to opravdavaš, trebalo bi da se zapita sa kim je i šta je odabrala - rekla je Dalila.
To što ja neću tebi i ovim ljudima ovde da kažem, ja ću reći njoj, otkud ti znaš šta sam njoj rekao? Ja sam se ovde tako postavio, a njoj sam objasnio kakvo je stanje. Ja sam njoj objasnio neke stvari. Objasnio sam joj neke stvari. Ja ću taj stav postaviti kako ja mislim da treba. Prihvatio sam da budem osuđen - naveo je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

On (Edo) je rekao da je dovoljno sebičan u ljubavi da bi joj sve oprostio - naveo je Marko Đedović.
Meni je ovaj čovek drag - rekla je Zorica Marković.
Ti si ušla ovde da uništiš Draganu, sa nekim pričama, sa spominjanjem nekih ljudi - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da uništim Draganu Mitar, možeš da je uništiš jedino ti. Ona je danas izgovorila da se nisi razveo. Žena te gleda kući, uništene su vam porodice - rekla je Zorica.
Ti posle ovoga nećeš da imaš više nijednu - dobacila je Marija Kulić Edisu.
Ti si Zoko rekla da smo mi imali s*ks, a pala si na čistu simulaciju s*ksa - rekao je Edo.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R. L.

#Zadruga

'