AKTUELNO

Nije birala reči!

Nakon "Baraža" u kojem je Sani Ibraimov ponovo postao ravnopravni takmičar "Zadruge 3" usledila su "Pitanja novinara", a predstavnici sedme sile pitali su zadrugare sve ono što publiku zanima.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević zamolio je Mariju Kulić da prokomentriše odnos Edisa Fetića i Dragane Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušala sam Eda kako je lagao, sada slušam Draganu kako laže. Čovek je menjao boje lica iz plave u zelenu, kada je gledao klip Vladimira i Dragane. Njemu je mnogo teško, jednostavno ne želi da pokaže narodu kako se oseća, želi da ostavi utisak flegme. Apsolutno ga ništa nije poslušala, on je poražen u ovoj situaciji. Nikada nisam čula da postoji žena poput Dragane, ona je gora sada nego u "Zadruzi 2". Šta će joj oženjeni muškarci? Da je imalo pametna, učila bi na svojim greškama, ona je sada uradila još katastrofalnije greške. Pitala sam je kako porodica njena podnosi, Miljana i ja smo nebo i zemlja, meni je mnogo teško, ali njenoj majci je sigurno mnogo teže. Kako će njeno dete da gleda sutra ove klipove, pogotovo muško dete ne prašta majci ovakve stvari. Koliko god da je žena lepa, zgodna, džabe kada nema mozga. Rekla sam joj da njoj nema pomoći, tako će i kada bude bila baba, jedan deda će izjutra, drugi popodne. Ovaj je poražen, pa poražen. Ostavio je ženu zbog nje, ona ga ovde ponižava. Na kraju će biti da su se dogovorili, da mi ovde komentarišemo džabe. Pitam se kako nju nije sramota da ode da kupi hleb. Ona je za petnaest dana uradila što neko za petnaest godina nije - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Marija Kulić

'