AKTUELNO

Jedno drugome davali životne savete.

Nakon što je završila svoj nastup Luna Đogani je obavila detaljan razgovor sa Gagijem Đoganijem. Denser je veći deo Luninog nastupa preplakao i istakao da je ovo prvi put da je sluša dok peva.

Ja prvi put vidim kako ti nastupaš. Ovo super izgleda. Da li je kući sve kako treba? Paziš li na Ninu? - pričao je Gagi.
Jeste, ne treba da brineš. Brinem se o Nini, vozimo je mama, ja, Andrej, ide sa Lukom na Tenerife - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Gagi upitao u kakvom su odnosu Anabela i Andrej Atijas, ali i kako je ona sada zbog raskida sa Markom Miljkovićem.

Mama i Andrej su se razveli, to sam ti rekla. Marko i ja smo raskinuli. On meni ništa nije uradio, borili smo se, jednostavno previše pritiska sa strane. Bili smo super jedno vreme. Oboje smo odlučili da se rastavimo. Skoro smo se razišli, pre desetak dana, sada sam fokusirana na posao - rekla je Luna.
Bitno je da ste se rastali u dobrim odnosima. Ja ga i dalje poštujem, pozdravi ga mnogo - pričao je Gagi, a onda se osvrnuo na odnos sa Erminom.
Ermina nije loša osoba. Kada se ignorišemo, teško mi je - pričao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nova godina je, oprosti svima, ali ne zaboravi. Natalija i Sani su ti prijatelji. Drago mi je što su Andrej i Anabela tako dobro sve uradili. Razišli su i ostali su prijatelji. Bukvalno se ništa nije promenilo, tu je za nas, samo što nisu u braku - pričala je Luna, pa nastavila.
Bog ti je pružio priliku da kreneš dalje, ti si zalutao u nekom periodu svog života. Sada si ti Gagi koga ja poznajem i koga najviše volim - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'