AKTUELNO

Sada joj je sve jasno.

Danas je na programu jedna od omiljenih emisija svih vernih gledalaca "Zadruge 3" - Pretres nedelje sa Milanom.

Kada je voditelj Milan Milošević došao u Belu kuću, emisija je zvanično mogla da počne, a zadrugari su dočekali voditelja okupljeni oko crnog stola. Voditelj je prvo želeo da razjasni da li je Dalila Dragojević, koja je nedavno svojevoljno napustila "Zadrugu", otišla jer više nije mogla da sakrije svoju zaljubljenost u Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Marko Đedović otkrio da mu je Dalila već dugo slala signale da je zaljubljena u Karića, Milan Milošević je upitao Miljanu Kulić: "Da li je Stefanova majica koju si ti obukla bila okidač sukoba između tebe i Dalile".

Za ovo da se Dalila poveravala Đedoviću nisam znala, sumnjam u to. Oni ne mogu da funkcionišu bez priče u rijalitiju. Mislim da je Dalila sve to izmislila sa Karićem da bi zavrtela priču oko sebe. Sigurno ne bi to rekla Đedoviću, ona je inteligentna. Ja mislim da ona ne bi došla i tebi to pričala i da je to istina. To se dogodilo baš kad sam Karićevu majicu obukla, ali mi se kose neki stavovi. Ona bi to krila kao zmija noge, ako je to istina i sigurno ne bi rekla novinaru koji sve cinkari - navela je Miljana.
Ja nju nisam izdao, ja to znam već mesecima - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je htela da napravi priču, da zavrti priču, ali je sumnjivo zašto je pobegla, zbog mizerne svađe sa mnom. Ja sam pomislila da je možda i to razlog, mislila sam da hoće da napravi fejk priču sa Stefanom. Niko normalan se ne bi poveravao Đedoviću, on je sve izdao. Mene si izdao za neke stvari mizerne - rekla je Kulićeva.
Dalila je od prvog dana bila sa mnom. Nisam je izdao nikada, nijednog trenutka to nisam spomenuo - naveo je Marko Đedović.
Možda ju je ta majica koju sam ja nosila isprovocirala. Ona je tada počela da vadi gaće, da baca, ona je navikla da joj se niko ne suprotstavi. Ja želim da Marku verujem. Ona mora da napada ljude, da priča o porodicama, o bratu, treba joj priča. Ali nemoguće je da je otišla zbog mede. Mislila sam da je to fejk priča, ali sada, kad vraćam priču u glavi, shvatam da nije mogla protiv svojih emocija, da nije mogla da se suzdrži. Verujem Marku, pričala mu je. S obzirom na to da je - zaključila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'