AKTUELNO

Nije se nadao da će ovo čuti!

U ranim jutarnjim satima Marko Đedović i Edis Fetić započeli su temu o odnosu sa Dragnom Mitar. Naime, tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" potegla se priča oko transparentnog odnosa koji imaju Dragana i Edis, što su mnogi zadrugari osudili.

Đedović je očitao lekciju Edisu, a onda mu je otvoreno rekao šta treba da uradi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona da sebe opravda, ja ti kažem šta je... Prvo poruka je stigla, zna se od koga, ako ti meni ne veruješ, pričao sam sa njom dva ipo sata. Ja sam rekao, meni nije, ja sam takva osoba, može - može. Ti nju braniš, nemoj je braniti - govorio je Edis.
I šta sad je izmislila sve i prodavačice i telefone. Šta onda radite ako se tako lažete? Vi ni ukom slučaju ne treba da budete zajedno, samo probleme pravite. Zbog toga ćeš je izblamirati i šutnuti! NJe branim je. Prvo, bilo šta je bilo, da budete kulturniji, da to ne radite tako transparentno, da malo bude kulturniji i prosti, to izgleda prosto. Zamenite krevet sa nekim ko je u ćošku, pa neće biti na sred puta, ili idite u tuš kabine. Nemoj da ustanete za stolom i kažete to, to su gluposti. Pričate o deci, a vi u brakovima, oboje. Tim papirom si oprao nju i sebe, a ovako je psihički maltretiraš. TI njoj ne možeš da oprostiš Vladimira Tomovića i to rađa sumnju da hoćeš da je iskoristiš - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'