AKTUELNO

Nisu ga štedeli!

I ovog četvrtka ukućani gledaju video-priloge, a tokom noći zadrugari su mogli da vide i situaciju u kom su Stefan Milošević Panda, Lepi Mića i Milan Petković komentarisali promenu ponašanja Nikole Orozovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Nikola Orozović je juče imao žestoke svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem, a zatim i sa Milanom Petkovićem. Oni su se svađali i večeras, a onda je skočila Tara Simov.

Milan je pre mesec dana rekao nešto što je mene naljutilo. Ja sam se setio toga u tom momentu. Ono sa Janjušem je bilo ozbiljnije. Rekao je da će me udariti, čovek koji nikada ništa ružno nije rekao za mene - govorio je Nikola Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj dečko je lažov! Ti lažeš čoveče! Ozbiljna lažovčina - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Stajali smo kod bazena, čekali smo da uzmemo neko jelo i on tu meni kao: "Šta ti meni, šta ti nije jasno?", ja sam se zato iznervirao. Ti si Nikola nastavio da vileniš. Ovo ti je dokaz da te ja ne mrzim - govorio je Milan Petković.

Foto: TV Pink Printscreen

On se od prvog dana svima unosi u facu, a u 90 posto slučajeva su to žene - govorila je Tara o Nikoli, pa mu poručila: Trenutno se sprdam s tobom! Ti si predmet sprdnje! Sprdaću se sa tobom do kraja - rekla je Tara.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'