AKTUELNO

Muk za crnim stolim!

Večerašnja emisija "Pitanja novinara" započeta je temom o raskidu, a kasnije i pomirenju, intrigantnog para Dragane Mitar i Edisa Fetića, a predstavnici sedme sile su postavljali pitanja.

Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio je Fetiću pitanje:

Koliko ti je smetalo što nije demantovala da i dalje oseća varnice prema Vladimiru Tomoviću? - upitao je Tanasijević Eda.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da o tim stvarima ne razmišljam, nisu mi ni u malom mozgu. Meni govori jedno, na drugoj strani drugo. Najviše mi je zasmetala rečenica oko putovanja, što ona nije želela da potvrdi da govorim istinu, a znala je sve što se desilo. Neće ona nikada ustati i glasno reći. Kada sam vratio film, Marko Đedović jeste u pravu, al ne može da kaže da je ne štitim. Štitim je onako kako ja znam i umem - rekao je Edo.

Dragana Mitar iznela je svoju stranu priče o svađi koja je potresla gledaoce rijaliti programa "Zadruga 3" tokom minulog dana.

Prethodni put kada je imao rasprave, rekao mi je da se nikako ne mešam. Ovde su se Marko i on raspravljali, gde sam ja bila prisutna. Sve je poteklo od pitanja tokom "Igre istine", ali i zbog toga što Marko i ja nismo pričali. Smatrala sam da je bilo okej da priđem Edu i kažem šta smo Marko i ja pričali. Rekla sam Marku da ne mogu da mu zabranim da nas komentariše, oni su bili okej, odjednom je krenula netrpeljivost, ne znam zbog čega - objašnjavala je Dragana, a Fetić ju je prekinuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Prekini, smesta! Ni u jednom trenutku nisam napao njega, već on mene - viknuo je Edo.
Edo mi je rekao da je on njemu rekao da g*vno! Evo ovako, ja se osećam da sam stalno između njih dvojice i ja ispadam najgora. Ja sam ovu priču prihvatila dok sam bila napolju, Marko jednostavno ima prava da kaže svoje mišljenje - rekla je Dragana.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Edis Edo Fetić

'