AKTUELNO

Tresla se Bela kuća!

U emisiji "Pitanje novinara" predstavnici sedme sile postavili su pitanje Ivani Krunić da li joj je zasmetalo što ju je, sada već bivši dečko Bane Čolak, uporedio sa svojom bivšom devojkom Zerinom Hećom, sa kojom je imao i više nego turbulentnu vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam pratila drugu sezonu, obaveštena sam od strane ukućana da to nije veza kojom Bane može da se pohvali. Mislim da je ono što smo mi imali daleko kvalitetnije. Naravno, bila je veza koja je imala uspone i padove, ali smatram da se to dešava u svakoj vezi spolja. Ljudi napolju vide drastičnije, nego što se to ovde dešava - objasnila je Ivana, a onda je Čolak izneo svoju stranu priče.
Kada je ona otišla u garderober, osetio sam potrebu da joj priđem, utešim je, ona se tresla po garderoberu. Moja bivša devojka me je takođe tako gurala od sebe, to me je i podsetilo. Ivana me je oterala iz garderobera, a onda i iz wc-a. Osetio sam jedino sa mnom ne želi da bude, smatram da trebam da budem uz nju, kada joj je teško, a ona je smtrala drugačije - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je pokušala da objasni o kojoj tačno situaciji je reč.

Zorica je prišla da me uteši u kupatilu, što mi je Bane zamerio, jer smo imali konflikt. Ovo je rijaliti, svi se svađaju, pa mire - istakla je Krunićeva.

Ivana i Bane su nastavili sa žučnom raspravom koja do sada nije viđena za crnim stolom.

Ivana je udara glavom po garderoberu, tresla se, ja sam osetio potrebu da joj priđem. Sasvim je ljudska reakcija, ako obezbeđenje trči zbog tvog dečka, da poželiš potrebu da priđeš, ali ti nisi - govorio je Bane.
Ti okrećeš situaciju u ovom trenutku da ja tebe žalim. Boleo me k*rac u toj situaciji za tebe, da ti pravo kažem. VIše puta si bio u rijalitiju, meni je prvi put da saznajem ovakvu informaciju o roditeljima, moraš da razumeš kako mi je - govorila je pevačica.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta. 

Autor: S.Š.

#Stefan Karić

'