AKTUELNO

Da li je on najsujetniji zadrugar?

U "Igri istine" Stefan Karić postavio je pitanje Dravidu Dragojeviću, koje je glasilo: "S obzirom na to da ste Ana i ti raskinuli pre rijalitija, da li je sada sve u redu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Jednostavno, ona je impulsivnija od mene, burno reaguje na neke stvari, zbog toga smo raskinuli, glupost je bila u pitanju. Sada je sve u redu - rekao je David.

David Dragojević postavio je pitanje Lepom Mići: "Mnogi su te krivili za dešavanja vezano za film, ko je po tvom mišljenju ispao najsujetniji?"

Kada bude film prikazan, svi će biti spomenuti. Mnoge scene su i dodate, kako ne bi falilo. Bora je pokazao sujetu strašnu taj dan, rekao je da je on zaslužan za sve, da je on stavio Stefana za glavnog glumca i da treba da primi sve zasluge. Bora je onda namerno išao tamo da provocira Gavrića, nastao je haos, njegova sujeta je veća nego ova zgrada - objasnio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku me je Gavrić iznervirao. Zasmetalo mi je kada sam predložio da postoje dva ganga... - objašnjavao je Gavrić.
Mateja, da li možeš da kažeš da li sam vam ja prepričavao film o krvoj osveti, kada si ti rekao da obavezno predložim ideju za film, ali da to bude neka druga fora, jer je radnja genijalna. Koliko se ja dobro sećam, ti (Bora) si sam rekao da bi trebalo da imamo kriminalnu priču, te bi Matora trebalo da dobije ulogu bosa - tvrdio je Gavrić,a Mateja je potvrdio.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'