AKTUELNO

Pešićeva joj je kao prava drugarica rekla šta misli o odnosu sa Borom.

Milica Kemez i Jelena Pešić su se osamile u sobi za rehabilitaciju, u odajama gradonačelnika i prve dame, te su porazgovarale o problemu koji Kemezova ima sa svojim dečkom - Borom Santanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta je razlog vaših svađa. Jedino ako vam se sve vremenom nakuplja. On ima svoje momente, ali to se vama nakuplja. To nije veliki razlog da biste se vi svađali. Da li je vama stalo da korigujete neke stvari da biste uspeli? Jesi li zaljubljena u njega? Je l' ti teško sada? - upitala je Jelena Milicu.
Ja što on zamisli ja moram da uradim. Mislim da sam savršena i da ništa ne treba da korigujem sem kilaže. Šalim se. Meni je teško što se nismo poljubili skoro ceo dan. Ne znam šta mi je sa emocijama. Da nisam zaljubljena, ja ne bih bila sa njim, ali čudna sam ti ja po tom pitanju. Došlo je do prezasićenja. Više nikome ne verujem. Nekad mislim da je ušao sa mnom u vezu samo iz koristi - rekla je Milica.
Ne znam. Ja mislim da te ne bi gledao ovako kako te gleda. Ja mislim da je problem u tebi i to znaš odakle to kreće. Što si ga slagala za ono što je reklo Drvo? - pričala je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče kada me je izvređao, ja sam se setila bivšeg. On je meni rekao da sam ja glumica, da sam odglumila suze. Kako ja hoću da budem žrtva, a on da bude u kanalu. Normalno je da ću da ga slažem, neka pati i on malo - rekla je Kemezova.
Loša vam je politika. Vi se inatite, a ne razgovarate o problemu koji imate. Mislim da bi on bio prema tebi divan, samo da nisi takva prema njemu. On bi 30% bio drugačiji prema tebi da mu nisi rekla to za Drvo - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njemu danima titram, a ja jedan dan nervozna i onda haos. Nije navikao da naleti na budalu veću od sebe. Muškarac treba da vodi vezu, a ne žena - rekla je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

'