AKTUELNO

Za ovo mnogi nisu znali!

Samo pojedini takmičari ispoštovali su zahtev gradonačelnika Bore Santane, a to je da se svi okupe za stolom kada on da znak da je vreme za držanje motivacionog govora.

Svi koji su bili prisutni ostali su zgroženi ponašanjem onih koji su nastavili da spavaju, a na konto toga se oglasio i Branislav Radonić Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja za sebe smatram da sam zanimljiv, sarađujem sa ovom kućom već dve godine i zahvaljujući tome ja nemam potrebu da idem u Ameriku da bih zarađivao. Ovde stvaram umetnost na osnovu performansa i ponosno gledam snimke i čitam komentare na jutjubu. Biti u Zadruzi je osećaj da nešto dobro i kvalitetno radiš u životu - rekao je Brendon.

Jovana Tomić Matora javno je izrazila ogromno nezadovoljstvo, a svojim kratkim izlaganjem pokazala je koliko je realna i ispravna.

Foto: TV Pink Printscreen

U pismu je lepo navedeno da će se ovako videti kakve smo kolege i drugari. Po meni je ovo nepoštovanje zadatka i to što sad nisu za stolom katastrofa, oni govore o sebi. Ovaj zadatak je sjajan da se pokaže, ti si idealan za ovu stvar, zanimljiv si. Svako ko ti kaže suprotno, može samo da priča. Neću da dužim, sve se vidi i sve se zna - rekla je Matora.

Stefan Karić se ne oglašava često za stolom, ali je vrlo rado učestvovao u ovom razgovoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvi pričao da nikad ne bih ušao u Zadrugu, a sad se uopšte ne kajem. Prevazišao sam sam sebe. Svaki zadatak shvatam ozbiljno. Nikad nisam nikog omalovažavao. Svi smo komentarisali ko je kakav, mi smo doprineli ovom zadatku. Možda dva puta nisam učestvovao, ja sve ovo shvatam ozbiljno, ovo je moj posao. Vreme mi brzo prolazi kad učestvujem, sa nekim stvarima se prvi put susrećem - rekao je Karić.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'