AKTUELNO

Za ovo mnogi nisu znali.

Zadrugarka Jovana Tomić Matora važi za jednu od takmičarki koja objektivno sagledava sve situacije u Beloj kući, a zbog toga je mnogo puta imala sukobe mišljenja sa cimerima kojima se njeno izlaganje ne dopada.

Bez obzira na to, ona je i večeras u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem prokomentarisala sve o odnosu Dragane Mitar, Edisa Fetića i Vladimira Tomovića, a nema sumnje da će njeno mišljenje otvoriti nove teme o kojima će se raspravljati na sastancima.

Foto: TV Pink Printscreen

Između ostalog, nije propustila ni da prizna da je možda i Rade Lazić jedan od onih koji takođe gaji emocije prema Dragani, a u javnosti će zasigurno izazvati opštu pometnju prisnost između Marka Janjuševića Janjuša i Ivane Šopić.

Što se tiče Dragane, tu mi nešto smrdi. Tu postoji neka ozbiljna pozadina. Mića i Đedović znaju neke detalje, ne znam zašto ne komentariše toliko. Miću sam slušala, pričao je sa Draganom, slažem se za neke stvari i glavni krivac je neko ko se borio protiv svega. Ja sam imala situaciju sa njom, ne uklapa mi se sve to što radi. Borila se za dete i tako dalje, sad mi fale podaci još neki. Ali, priča o Banetu, Ermini i Ivani je ludilo. Bane me pitao šta da radi. On bilo šta da kaže, ne može da ga opere. Svi su mi loši tu, ja sam ušla i sa Šopićkom u raspravu. Ja sam Radetu skrenula pažnju, jer ne znam da li radi namerno, ali netrpeljivost između njega i Vladimira postoji. Ja sam znala da se Radetu sviđa Dragana, ali mu se sad Marijana dopala. Sve to što komentariše, ja razumem da ga zanima, ali to srce što joj pravio, to i Vladimir i ljudi koji znaju, znaju da između njih ne postoji ništa. Ja pokušavam da mu objasnim da treba konkretno da kaže šta ima, a ne da non - stop pecka. Rade mi je drag i ne bih volela da dođe do sukoba sa Vladimirom. Što se Baneta tiče, to mi je ludilo mozga. Bane mi je rekao kako je Ivana otišla kod Ermine i rekla da su se ljubili. A, dogovorili su se da to ne kažu. Pitala sam ga da li to radi iz inata ili šta? On je onda rekao da je Krunićka to rekla njoj samo da bi se osvetila. Oni su se ljubili sinoć, ja sad ne znam. I sad kao kaže da je to rekla i da je on više gotivi nego Erminu. Što se Šopićke tiče, ona se malo distancirala od Vladimira i Jelene i tih njenih prijatelja, tu je sa Janjušem. Volim je zato što je bez dlake na jeziku. Volim takav odnos, zameriš mi nešto i ja tebi, ne možemo da se dogovorimo? Okej. Svi komentarišu nju i Janjuša, mislim da on zna šta radi. Pošto je imao već tu situaciju, on to ne bi ponovio. Ne mislim da su se tu rodile emocije, ali mi je izgledalo kao njegovo druženje sa Anom... - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'