AKTUELNO

Zadrugari žestoko zamerili Babićevoj situaciju sa bivšim dečkom!

Učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga" večeras biraju između dva ovonedeljna potrčka - Nine Babić i Nikole Orozovića, a takmičar koji bude ima najveći broj glasova saigrača otići će u izolaciju, gde će biti na korak od izbacivanja.

Sledeći takmičari koju su nominovali bii su Ivana Krunić i Bane Čolak, a emotivni partneri i ovoga puta su imali isti izbor.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko su ovi ljudi bili dobri prema meni, imali su i kikseve. Najviše me je povredila Nina, dva meseca smo čekali od tebe Bane i ja da nam ustupiš krevet, kada je došlo vreme za to, ustupila si ga nekom drugom. Kada je bila situacija sa Erminom, i te kako si dobacivala. Što se tiče Nikole, mnogo puta je bio dobar prema meni, imao je jedan trenutak koji i dan danas ne razumem. Svi znate za ona srca, od tada smo prekinuli kontakt Nikola i ja. Svakako, mnogo puta je skakao za stolom za mene, zbog toga šaljem Ninu, a čuvam Oroza - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Oroz je okej momak, imao je neke ispade. Kadgod sam ga zamolio da mi nešto pomogne, uradio je to. O Nini sam isto imao dobro mišljenje, međutim, Mlađu poznajem mnogo godina. Smatram da si ga indirektno dovela do ove situacije. Pričala si o nekim bračnim noćima sa Nikolom u izolaciji... Smatram da Mlađa nije zaslužio da se ponašaš tako prema njemu, to je bila inicijalna kapisla da se desi ono između Bore i Mlađe. U ovoj situaciji, sačuvaću Ninu, šaljem Ninu - istakao je Bane.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'