AKTUELNO

Iako se sumnja u Erminine emocije prema Kariću Lepi Mića tvrdi da su iskrene.

Zadrugarka Milica Kemez imala je pitanje za Lepog Miću, a ona je želela da čuje Mićino mišljenje o odnosu Ermine Pašović i Stefana Karića, o tome kako on gleda na Erminin zadatak, kao i kako komentariše činjenicu da se Lazar Čolić Zola prvo poljubio sa Miljanom Kulić a posle nasrnuo na nju.

Što se tiče odnosa Ermine i Stefana i tog zadatka, bilo bi u redu da je Drvo samo postavilo pitanje. Ona je htela tim putem da vidi koliko može da ide sa Stefanom. Ona je i te kako zaljubljena u Stefana, i te kako je interesuje Stefan. Što nije izabrala Gagija ako je samo to rijaliti? Njoj bi više prijala medijska priča sa Gagijem. Uradila je priču - ako prođe - prođe- rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je ispalo kao da ja nisam ispoštovao njen zadatak, hteo sam da ispoštujem do neke mere. Za zadatak sam znao kada si mi prišla na žurci i nešto se izlupetala. Taj poljubac nisam mogao da ti ostvarim - osvrnuo se Stefan celokupnu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sam ja tebi nekada dao nadu, Ermina? Sada ti ispadaš žrtva - obratio se Karić Pašovićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

A potom je Lepi Mića izneo svoje mišljenje o Zoli i Miljani:

Ja nisam sedeo sa njim celi mesec, kada su pričali o tome, nemam tu nikakve predstave. Dobro znamo za šta sam se ja zalagao ovde. On je sam izabrao svoje prijatelje. Ja sam uvek na strani pojedinca. Uvek sam bio u kontri, uvek je nas bilo dvoje, troje, a ostali su bili u kontri - rekao je Mića.

U toku Mićinog izlaganja zadrugari Bane Čolak i David Dragojević nisu se libili da otvoreno pokažu neslaganje sa Mićinim mišljenjem te su ponovo ušli u sukob.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Stefan Karić

'