AKTUELNO

Sada je sve jasno.

Naredno pitanje na Igri istine postavila je Jovana Tomić Matora Marku Janjuševića Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas nisam to ispratila kad ste se raspravljali, neću pitati Davida nego tebe. Ti zameraš ljudima kad se sprdaju i pominju Anu, a ti prvi pominješ. Došao si do Davida i rekao si: "Bolje nego ja da progovorim". Da li si to Davidu rekao - pričala je Matora.
Rekao je "Sedi dole", možda je bilo slučajno - rekla je Zorica.
Malopre si rekla da ne smem da kažem ništa, da se bojim Osmana. Što si rekla: "Jebali ti devojku"? Ja ću te uvek nap*šiti kad tako kažeš. Us*ao sam se od Janjuša - vikao je David na Zoricu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam to jer sam se iznerivao. Što se tiče šale sa Anom, ja nisam progovorio dve reči sa Anom do te noći, ispoštovao sam Davida kao što ću ga ispoštovati do kraja - rekao je Janjuš.
Ti možeš svima sve da kažeš, a kad tebi nešto kaže ti odmah napadaš, ili izađeš napolje. Ti kroz šalu kažeš šta misliš - naveo je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi kad god neko pomene s*ks sa Anom ti se naljutiš. A ovo na klipu nije bila sprdnja, bilo je kao da ismevate Anu. Vidi se netrpeljivost između Davida i tebe - navela je Matora.
Mi smo imali odličan odnos do danas, je l' si ti ženo normalna? David je mnogo dobar momak, iskreno kažem, ti se zalažeš za ovu devojku, brani je, uz nju je, ne mogu da kažem nijednu ružnu reč, mislim da Anu voli najviše na svetu, to je moje mišljenje. Baš mi je bilo neprijatno kad se nekad našalim, ja sam tako navikao, nekad i preteram. Ja bih joj bio najbolji drug ovde - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim tako - zaključio je David.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'