AKTUELNO

Žestoko za crnim stolom.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 3", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Voditelj Milan Milošević je najavio i sledeći klip, a na njemu je prikazan razgovor Ermine Pašović i Nataše Radan. Njih dve su pričale o Maji Marinković, te je Nataša istakla da se Maja zaljubila u Marka Janjuševića Janjuša i da će je raskrinkati. Radanova je nazavala Marinkovićevu pogrdnim imenima, a onda je istakla i da je uzela jaknu Luni Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne mogu da dotiču stvari kada mi morališe neko ko je gori od mene u svakom smislu. Ja ne moram da se dokazujem da li sam k*rveštija ili ne, moj moral je istražen. Nataša je bila jako ljuta na mene, jer sam ja tog dana imala raspravu sa dosta zadrugara. Ona je bacila rovca Matoroj, ja sam imala raspravu sa Matorom. Ne mogu neki ološi poput takvih da mene komentarišu. Ovde su radile mnogo gore stvari, uzimale tuđe momke, bavile se čime su se bavile i tako dalje - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam bila napolju meni je njen bivši dečko to rekao, da koristi nedozvoljene supstance, na slovo "K", da joj je spržen nos zbog toga, da krivi usta i da joj je to neka fora. Ona mene indirektno proziva - rekla je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne koristim nedozvoljene supstance, nisam ni cigaretu zapalila u životu. Ove ovde deklarisane prostitutke meni ne mogu da morališu. Priznali su Ana i Karić da su imali s*ks kad su doterani do kraja, ja govorim istinu. Kija se oglasila da je Ana bila sa Slobom. Ana je bila njena najbolja drugarica - navela je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nemaš pojma, napolju te zovu Maja istina. Ona meni priča o Janjušu, plakala je za njim, pita sa kim je na žurki - rekla je Koraćeva.
On je moj drug, nemate argumente da mi nakačite njega... Ja se ne bojim nikoga, tek ću da komentarišem, ko je koga upoznao u "Sireni" na Zvezdari, svi znamo kakvo je to mesto... Možemo i tu temu da načnemo ako budu nevaljale. Ja sam majstor informacija. U Šumatovačkoj su živele. Moj otac je godinama u noćnom životu, mnogo toga znam što nikada nisam htela da kažem. Moj tata je držao striptiz bar i mnogo toga znam. Cveće nisam, ali ni ološ nisam, nema potrebe još da komentarišem ove stvari. Sa Anom sam bila u korektnim odnosima, Aleksandra mi je bila u najbolja drugarica. Kija je rekla da je Ana bila sa njenim mužem, to je živa istina. Davidu nije dobro, dečko crveni, nije imao pojma o ovome - vikala je Maja.
Tog dana je ona prva počela. Njen bivši dečko se viđa sa mojom drugaricom, znam dosta stvari o njoj, neću ovde da pričam o tome. Zna se kakve su to stvari. Ja nisam moralna niti sam došla da morališem, ona je prva počela. Njena najbolja drugarica sama priča kad izađu na večeru gde i sa kim ide da se j*be, ko joj daje pare da ima za taksi. 50 evra dobija za taksi, sve što tvrdim, to ću i dokazati. Gledala sam i klipove, imam dokaze - navela je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa tim barom "Sirena" je povezana gospođica Korać, vozila je plavog džipa, živela je na Dedinju. Tada je bila bez svih mogućih operacija, nije bila ovakvog fizičkog izgleda, ne znam da li ćete je prepoznati. Dokazala sam i za Karla, ja govorim istinu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam živela tamo, ja nemam pojma šta je taj bar. Je l' moguće da te je to sa Janjušem pogodilo toliko da sad iznosiš laži - bila je besna Koraćeva.
Nataša je previše niskobudžetna da bih se njome bavila, devojka koju pijanu razvlače ovde posle žurke - navela je Marinkovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'