AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga" večeras su birali koga šalju u izolaciju između dva potrčka, koje je postavila ovonedelji vođa Luna Đogani - Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Izlaganje Jelene Pešić privuklo je veliku pažnju za crnim stolom, a ona nije skrivala svoje mišljenje o Kulićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i ja imamo taj odnos vruće-hladno, ona je mene ovde uvredila bez razloga, ali se brzo pokaje i brzo joj oprostim. Od samog početka imam dobro mišljenje o njoj, nesebična je, ume da me oraspoloži, mislim da je dobra osoba. Jedino njoj tako lako pređem preko uvreda. Miljana Kulić se više neće roditi, to majka jednom rađa. Ja joj starno želim sve najbolje, da budem najvoljenija žena na svetu. Zola i ja imam korektan odnos, gotivim ga, što se njega i Miljane tiče tu ima svega po malo, i ljubavi, i navike, i koristi. Korist postoji sa Zoline strane, ali ništa strašno. Oseća se bolje kad je Miljana pored njega, što se tiče hrane i cigareta. Uvek kada je Miljani loše, a oni su u žestokoj svađi, prvi joj priđe, tu vidim njegovu iskrenost. Miljanu nominujem, a Zolu ostavljam - rekla je Jelena.
Meni si rekla sve najgore o njemu, rekla si da je Zola seljački namazan... - govorila je Miljana.
Znam zašto to ona sada govori, jer sam nominovala nju, a ne Zolu. Mogu da se zakunem da to nisam rekla - istakla je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća zadrugarka koja je iznela svoje mišljenje bila je Milica Kemez.

Prošao je 8. mart, ja nisam videla da je Zola uradio išta dobro za Miljanu. Mislim da Miljana može bolje, ne znam u šta se ona zaljubila. Da nije Miljana sa njim, sigurna sam da nijedna ovde ne bi bila sa njim. Mislim da on žene kao objekat. Ne mogu da kažem da je samo Zola kriv i Miljana je pristala na to. Sigurna sam da ljudi u svađi kažu jedni drugima šta zaista misle. Meni su negde Miljana i Bora isti. Mislim da je vaša ljubav nestala onog momka kada su rešili da urade ono što su uradili, konkretno mislim na deta. Mislim da ti tvoja majka želi najbolje, oni su u pravu. O Zoli nemam dobro mišljenje, misli da je bitan, govori da je tajo, ali nikako da vidimo tog taju, iskorišćava Miljanu maksimalnon, ne zna bez nje da fukcioniše u rijalitiju. Šaljem Zolu, čuvam Miljanu - istakla je Milica.
Ova devojka je sve najgore govorila o svom dečku, ponižavala si ga, vređala. Govorila si da su Bora i Miljana u istom košu, da imaju pogan jezik, a ti imaš mnogo gori jezik od njih - prokomentarisao je Zola.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'