AKTUELNO

Retko ko joj je večeras bio blagonaklon!

Zadrugari su iznosili svoja mišljenja koga će od ovonedeljnih potrčaka - Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole u izolaciju, a izlaganje Nikole Orozovića i Ivane Šopić i te kako su privukla pažnju.

Što se tiče Miljane, ne znam šta više da kažem, ne znam ko je ona. Miljana je osoba koja ima neki vid bipolarnog poremećaja. Ona ujutru ima jedan način ophođenja prema meni, uveče drugi. Mislim da si bezobrazna, ljubomorna, posesivna. Zamerala si mi kada se družim sa drugim ljudima, jako si loše stvari pričala o nekim ljudima, a sada se sa njima družiš. Što se tiče Zole, družimo se već 4 meseca, zamerao sam mu na ponašanju, sprdao me je, otežavao mi je mnoge situacije. U poslednje vreme to više ne radi, nadam se da ćemo postati dobri prijatelj. Ostavljam Zolu, šaljem Miljanu - objasnio je Nikola Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola mi je ovde jedan od najboljih prijatelja, meni je dokazao da nije poltron, imam najleše moguće mišljenje o njemu. Mislim da si zbog ljubavi pogazao svoje dostojanstvo, kada volimo onda opraštamo neoprostivo, zbog toga mislim da je voliš. Živi sam svedok koliko ti je bilo krivo kada je Kulićeva ispala, vešto se trudio da to prikrije. Govore ovde da spajaš lepo i korisno i ja sam u životu spajala lepo i korisno, podržavam ga - rekla je Ivana Šopić i poslala Miljanu u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da volim Zolu više od Miljane. Smatram da Zola nema osećaj da bude otac, ja to nikada kao majka ne bih podržala, mnogo mi je to bitno, zato mislim da njih dvoje nemaju budućnost. Mislim da se vole, ali to je bolesna ljubav. Čuvam Miljanu, šaljem Zolu - govorila je Ermina Pašović.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'