AKTUELNO

Nastao haos!

"Zar ćeš dopustiti da ideš po kući i izbegavaš ljude?"- glasilo je još jedno pitanje za Minu Vrbaški, koje je postavljeno u emisji "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog ljubavi! Jednostavno ne želim da dolazi do problema u našoj vezi, ne želim da mi se nešto prebacuje - rekla je Mina.
Ona ne želi da se ja osećam loše, ona to tako kaže, hoda ona normalno, ona samo to tako kaže - objasnio je Mensur.
Njihove svađe su učestale, oni su ovde obećavali majkama sve i svašta, ali od tog posla nema ništa. Mensur uvek sve shvati pogrešno. Oni ispiraju mozak, danas je izbio problem, jer je ona išla naokolo i pričala sa svima. Oni su kao bili super drugari sa Markom i Lunom, a danas je primetio da Marko bulji baš u Minino d*pe - istakao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

"Kada ćeš početi da se družiš sa ljudima, dokle ćeš se družiti sa ljudima?" - glasilo je novo pitanje za Minu.

Krenuću da se družim sa ljudima, kada on bude imao stoprocentno poverenje u mene. Počeću da se družim, kada on bude prestao da me naziva lažovom, mislim da je bolje za nas da se distanciram - objasnila je Vrbaški.
Ja zaista ne znam sa kime se ona ne druži, danas je bila čitav dan napolju i pričala sa svima. Ona sama hoće da ide u Rajski vrt, pod izgovorom da ne želi da nam pravi probleme - rekao je Mensur.
Kao što slušamo sada Anabelinu ispovesast, čućemo i Mininu. Napolju će joj lomiti lobanju - rekao je Đedović.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'