AKTUELNO

Marko Đedović otkrio je da se Bora ograđivao od Čolaka, kako ne bi imao probleme, a onda je ustao Santana i rekao da mu je Ivana jednom prilikom rekla da je "loš tajming" da budu u vezi.

U nastavku emisije "Izbor potrčka" koju vodi voditelj Milan Milošević, Marko Đedović komentarisao je današnju raspodelu budžeta novog vođe Baneta Čolaka. Marko je pričao o svađi koju su imali Ermina i Bane, spomenuo je roditelje Ivane Krunić, a Đedović je istakao i da ga je veoma zbunilo to što je dao Bori Santani veliki budžet pred sam kraj raspodele.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas me jeste iznenadio, Bori je negde pred kraj dao veliki budžet. Meni je to malo čudno bilo. Ja sam imao komentare koji se Banetu nisu svideli, ali Bora je imao uvrede. Mogu misliti kakvi su komentari Ivaninih roditelja na ovakva dešavanja, verujem da nemaju lepe komentare zbog ove svađe Ermine i Baneta. Bane je da Bori najveći budžet, a nazivao im je ćerku (Ivanu Krunić) raznim imenima. Bora je javno ovde ustao i ogradio se od njega i rekao da ne želi probleme na tezgama. On hoće da se opere od njega - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Bore tiče ja sam zamerio Bori to što je rekao, ja sam sa Ivanom 4 meseca, a sa Borom sam 30 meseci. To ne može da se meri. Ivana mi je devojka, Bora mi je drug. Bora i ja smo uvek bili tu jedan za drugog. Više nemamo odnos kao ranije, malo smo se Bora i ja razišli. Ivana me je molila da se ne mešam u njihovu svađu. Ako će po tome da mi sude njeni roditelji, imaju pravo. Ona nije magarac da je ja držim - izjavio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ovo što je rekao Đedović, jeste. Ivana i ja smo se posvađali kada sam ja bio gradonačelnik, Ivana je bila ubeđena da sam ja Milici opsovao majku, to me je povredilo. Ivana nije bila zaljubljena u mene, rekao sam da je simpatična devojka. Nismo pričali o vezi, ona je rekla da je samo loš tajming jer joj se prvo svideo Bane, pa Tomović i rekla je: "Bilo bi glupo da bude tu treći". Jedino što me je slagala jeste da joj se Bane ne sviđa. Ja jesam nju opsovao i ona je mene psovala i gađala flašom, ona ima pravo da se ljuti jer mi je dao veliki budžet. Ja niti sam vređao Ivanu, niti sam je bockao... Da mi je Bane dao najmanji budžet, ne bih se naljutio - rekao je Bora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'