AKTUELNO

Otvorila dušu.

Voditelj Milan Milošević podigao je u večerašnjem "Pretresu" i Lunu Đogani, te je pokrenuta nova tema.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je bio Vaskršnji program ti si rekla Marku da je on sa tobom iz sažaljenja, kako si došla do tog zaključka? - upitao je Milan.
Bila sam malo pripita. Nisam se baš najlepše osećala, ali je stvarno bilo prelepo za Uskrs, ja sam doprinela koliko sam mogla i htela. Kad popijem pričam ono što mislim. Meni je opet zafalila njegova pažnja, rekla sam mu da nekad to mislim zbog cele ove situacije. Vidim da kad je meni loše, da je njemu teško, ali imam osećaj, i ne bih volela da me zbog ove situacije sažaljeva. Najgore bi mi bilo kad bi neko bio sa mnom iz sažaljenja, to mi je gore nego da me prevari i ostavi. Da bude pored mene samo zato što mi nije dobro. Nekad se stvarno osećam kao da mu je žao mene i da nisam sva svoja i kad pomisli nekad da mi nešto kaže i da možda nisam za njega. Ne bih volela da me žali jer sam trenutno u ovom stanju, ne bih volela da bude sa mnom jer bih se osećala i gore nego bilo kada. Imam nekad svoje izlive, najviše kad popijem. Kad sam trezna ćutim. Nisam bila gruba. On ne mora sa mnom ovo da prolazi, može da mi kaže: "Meni je ovo nenormalno, ludo, ćao, prijatno". Ne bih volela da trpi zato što sam ja loše i ne bih mogla da podnesem raskid - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U par rečenica sam joj objasnio da to nije tako. Imamo problem sa punjenjem Lunine glave, ona se nalazi u ovom stanju već par dana. Nisam joj zamerio što je to rekla. Nisam hteo previše da se pravdam, jer postoji poverenje i takve stvari su banalne u našoj vezi. Dokazali smo na milion načina. To je bilo pitanje gledalaca, i to je njoj stajalo negde u malom mozgu, zapamtila je to i kad je popila to je izbacila. Pitala me je da joj dokažem suprotno. Razumem je i opravdano je jer se ne oseća dobro od petka. Malo se opustila za Uskrs, ja uživam kako god ona da igra i volim da je gledam kako igra, ona pleni i harizmom i pojavom i zgodna je. Prelepo mi je dok je gledam - naveo je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'