AKTUELNO

Njihovim svađama nema kraja.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" ovog popodneva odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

"Ako je jasno da je Jelena Pešić najlepša zadrugraka i da je Marko s tobom iz sažaljenja. Zašto si s njim i zašto izgovaraš te gluposti?" - glasilo je ovo pitanje za Lunu Đogani koja se zatim posvađala sa majkom Anabelom.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ja sam mu rekla da mi je Jelena Pešić najlepša devojka u kući. Ne vidim ništa loše u tome, nisam zavidna... To mogu da potvrde i ljudi s kojima nisam dobra, da mi je Jelena najlepša i da to nema veze sa druženjem sa Markom. To sam i pre pričala. Njihovo druženje mi je smetalo, a ne zato što je ona najlepša. Ona je meni najlepša od cele ove priče. To je to, hvala lepo - rekla je Luna.
Nisi odgovorila na pitanje. Odgovori lepo. Šta je na kraju bilo? - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekada nisam svesna sebe, aspolutno... Rekla sam to, samim tim što sam još uvek u vezi sa njim, ja volim Marka Miljkovića. Ne može niko da promeni to osećanje u meni, dok ja to ne budem sama htela. A zašto ne pričam sa mamom, samo zato što radi ovakve stvari... Postala si komentarom, rijaltii igrač, a ne moja mama. Ja sam tvoje dete - nastavila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

A tvoj dečko nije rijaliti igrač? A ti si moje dete... Marko Miljković je tvoj izabranik, a Marko Đedović je moj rijaltii prijatelj. Lunka, da li boli kada se družiš sa ljudima koji ti pljuju majku? Marko, to što je sa tobom, ona je loše - rekla je Anabela.
Užas! On ti je pružio ruku, ti njenu nisi. Moja majka se ovde udružila s ljudima koji me najviše pljuju - rekla je Luna.
Ti svaki dan govoriš da je ona paćenica, da je došla da čuva prepone... Ti joj ukucavaš taj film i na mene to prebacuje, sram te bilo! Treba da ohrabriš nekad svoju ćerku, a ne da joj se svetiš. To Andreju ovako na nos. Tvom Andrejku to na nos. Majka treba da se postavi prema svom detetu, a ne da se sveti. Ovo je čista osveta majke koja je sama kriva što je podržala tu vezu u Zadruzi 1. To što Luna neće da priča to je normalno - rekao je Marko, Anabeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrej, tuži g*vno. Pedofilu, ona nije dete, ona ti je devojka! Trebala sam da je tučem tad kad je ušla u vezu sa oženjenim - rekla je Anabela.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'