AKTUELNO

Kao i svakog ponedeljka, na samom početku emisije "Izbor potrčka" povela se priča o raspodeli budžeta.

Ovonedeljni vođa Lepi Mića izazvao je pravi haos današnjom podelom novca, a voditelj Milan Milošević odmah je podigao pevača.

Ja sam danas namerno neke stvari uradio, sumnjao sam u neke ljude, to se obistinilo. Ako će neko da se buni zbog 1.500 dinara budžeta... Ne vidim što se Bora bunio, ja mu uvek dajem srednji budžet - krenuo je Mića.
Ostalo mi je 1.000 dinara, na žurki sam potrošio 7.000 i u kupovini prošloj 7.000. Ja para nemam, a nisam se žalio zbog para, nego zbog Milice što je pričao da mu je ona dobar. Bila je tu za njega, sve smo mu pozajmljivali, prala je veš, a sa drugima je imao ozbiljne svađe, pa se danas vadio - odmah se ubacio Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora se protiv mene buni poslednje tri godine, znam da me ne voli - istakao je Mića.
On me ne voli, minira mi svaki zadatak. Dovodi me sa strane i priča mi svašta, da se ne kačim sa ljudima, da ne bih imao problema - nastavio je Santana.
Bora je taj koji vređa ljude i preti. Nap*ši mi se k*rca. Problem je što ne može da j*be i što mu se ne diže. Keru jedan, p*čko jedna smrdljiva. Evo, sad ću da ti kažem - što si pevao, pevao si! - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da odem u Sarajevo da proverim ko je Mića, pošto je on rekao da će da ide kod one žene da proveri ko je Milica - nastavio je Bora.
Šta ćeš kod Gavrića u pola 4 ujutru? Tvoja se devojka žalila da nema s*ks, zato ste nervozni. Gavriću, ako si ga k*rao pre pola 4, sram te bilo! On je za svoju devojku rekao sve najgore. Sve si lažne veze imao ovde, šta ćeš kod Gavirća? - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U šoku sam bio što me je glavati zvao. Bila je tu glumica, otišao sam, ispoštovao čoveka, bila tu glumica Marija, njegova majka, pio sam rakiju - pravdao se Bora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'