AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

"Znaš li za sramotu, pa se ponosiš što si ono uradila Kariću, umesto da ćutiš i da se pokriješ ušima" bilo je pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao Milici Kemez u emisiji "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo demantujem laži, pokušavam da dokažem da to nije istina, da stanem u zaštitu sebe, ali ne ide mi. Ne priča mi se o tome, sad sam se i sa Borom posvađala - ispričala je Milica.
Ne zanima me ništa, šta su radili sa 18 godina, to me ne zanima - dodao je Bora.
Ovde se rade gore stvari, ako treba da me bude sramota šta sam radila pre rijalitija. Što se drugi bave time, šta sam ja loše uradila i da je tako bilo, što se to ovde poteže, to rade svi ljudi koji su u vezi, to rade svi, upala sam u vrzino kolo, svađam se sa ljudima da dokažem da nisam kriva. Jeste, bila sam iznervirana, a nije bilo ružno što mi je postavljeno to pitanje (od Janjuša)? - govorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ružno sam vratila jer znam od kada potiče ta priča - tvrdila je Milica.
Od mene nije potekla ta priča, ti se naljutila na mene kada sam se zakleo da se nismo poljubili. Rekao sam šta smo imali, šta nismo imali, poljubac je meni najsvetiji. Ja sam tada bio u svađi sa devojkom koju sam najviše voleo, možda se i zato nije desio. Ti si to na "Igri istine" pitala, ja nisam ništa potencirao, nikada nisam rekao sa kim sam bio dok se nije potegla ona tema, rekao sam sve što sam imao - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'