AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Predstavnici sedme sile pripremili su goruća pitanja za zadrugare, a Marko Miljković dobio je priliku da objasni neke stvari koje je uradio.

Marko, šta još treba da se desi pa da shvatiš da veza sa Lunom ne donosi ništa dobro ni tebi ni njoj? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To može da bude njihovo mišljenje, ali jednostavno, meni apsolutno, ja sam apsolutno zadovoljan, ispunjen i srećan i nemam nikakav problem. Generalno mi napolju, sad moram da umešam to što je bilo napolju. 6, 7 meseci nismo imali svađe i te svađe koje smo imali su bile oko gluposti. Generalno imamo probleme i slične stvarčice, s tim... Imamo problem sa Luninom glavom, dođe do problema bez ikakve potrebe, ali sve će se to srediti! I mislim da ne treba da uništimo ono što je lepo između nas - rekao je Marko.
I dalje se čini kao da pokušavaš da prevaspitaš Lunu, zašto to radiš i da li će vaša veza upseti ako nastavi ovako da se ponaša? - glasilo je pitanje.
Ja nikada ne utičem tako na Lunu, imaju pravo da pomisle tako, ali poučen iskustvom u rijalitiju, ja nju samo da kažem, nije da je usmeravam, nego je posavetujem za neke postupke, pravi greške bez potrebe, da pokuša da se izdigne iz cele situacije. Da ne radi neke stvari bez potrebe, nego da shvati ko je i šta je, da ima malo više samopouzdanja i samopoštovanja. Videli su gledaoci koliko sam izludeo, užasno je to bilo, taj utorak, ali šta da radimo, videli su gledaoci da sam razvalio kamere. Ja se iskreno nadam da će biti sve okej. Za početak smo se dogovorili da ne popije ni kap alhokola. Sve ono što ja njoj kažem, kažem iz najbolje moguće namere, a u 60% me ne posluša, nego uzme kofu g*vana i sama sebi po glavi, a više od stotinu puta sam joj rekao da ne radi te stvari. Nadam se da će sazreti u normalnu devojku - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'