AKTUELNO

Ništa nisu mogli da sakriju!

Jelena Pešić nakon kratkih reklama, nastavila je da govori o zaljubljenosti i sviđaju prema Marku Miljkoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, zbog toga sam se i družila, Marko mi je odgovarao u svemu i dok smo razgovarali, pričali i sve. Ja sam sigurna da Marko mene gotivi. Ispoštovao je Marko, ispoštovala sam ja. Ali da nije nekome zasmetalo, mi bismo nastavili da se družimo. Istog smo stava, stila života, zbog toga smo se družili, bar što se mene tiče, nastavili bismo da se družimo, da nije zasmetalo Luni - rekla je Jelena.
Da li stvarno vidiš budućnost uz Lunu i da li si se pokajao što si prestao sa druženjem sa Jelenom i što nisi možda ušao u vezu sa njom. Kada sve sabereš i oduzmeš, da li vidiš svoju sreću pored nje? - bila su pitanja za Miljkovića.
Da, vidim je. Ne da vidim, ja sam već srećan pored nje - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto govoriš da bi ti pobedio, kada bi ostavio Lunu, kada je obrnuto, jer se za Lunu ne glasa u finalu? - glasilo je naredno pitanje.
Tako mogu da misle primitivni umovi, ja sam svestan da imam kao jedinka da imam ogromnu podršku i da deo moje podrške ne podržava Lunu kao moj izbor. Ali ne gradim pobedu na osnovu nečijeg ne sviđanja druge osobe. Ako ste spremni mene da podržite kao jedinku, onda biste trebali da podržite i moj izbor. Ja sam svestan cele te priče, a što se tiče Lune i lunatora i njih mogu da pozdravim, ali oni glasaju za svog favorita, ili mamu, ili tatu. To što se Luna ne takmiči, to nema veze - rekao je Marko.
Rekao si da si srećan pored nje, u kojim momentima, mislim, vrlo često sreća nema veze sa tim. Ne viđamo vas u toliko srećnim trenucima - glasila je konstatacija voditeljke Dušice.

Foto: TV Pink Printscreen

Razumem te što si to primetila, nalazimo se u takvim okolnostima, mnogo je tu stvari sa strane. Mi smo imali nekoliko svađa, tu jednu u Parizu, svađu u Sarajevu, i Egiptu nismo imali svađu. Na Pinkovoj žurki nismo imali - tvrdio je Miljković.
Imali ste, ja sam lično video na Piinkovoj žurki - dodao je Darko Tanasijević.
Ne, on je objavio tad zvaničan sajt i njemu su hejteri srušili i on je bio jako nervozan i ja sam se odmah, prebacila se energija na mene, možda je ta čarkica bila. Ali smo imali svađu na Alo žurki, to je bio zvaničan raskid! - rekla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'