AKTUELNO

Žestoko je bilo!

Nakon što je komentarisao Lunu Đogani, Anabelu Atijas i Gagija Đoganija, Lepi Mića je pričao o odnosu Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića. Tokom ovoga izbila je velika svađa za crnim stolom. Mića je zatim napustio sastanak, a Mina se posvađala s Mensurom i završila u suzama!

Foto: TV Pink Printscreen

Meni tu ništa nije jasno! Moje mišljenje je da ti Mensure nemaš hrabrosti da nosiš taj teret. Tebe boli šta je radila Mina. Isti je bio odnos i kada ti je odogovarala. Nemaš hrabrosti i teraš je od sebe! To je moje mišljenje! Kada sam pričao u tvoju korist, odgovarao sam ti, a sada sam ti rovac! Ovo nisu rovci! Prepao si se realnog života. Nemaš m*da da je vodiš kući! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo. ne možeš da pričaš ti iz moje duše! Mićo, ja sam svoje rekao. Ove priče Mića može da prodaje nekom drugom. Ja govorim iskreno i šta osećam - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svoju ženu vodio svojoj kući! Ti pričaš šlagere! Ti igraš rijaliti mesec dana, a ja ga igram deset godina. Oni koji su se pi*ali po tebi, sada te brane. Ti si veliki igrač! - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svoje probleme rešio. Za Mićine koske me boli k*rac, najbitnije mi je da sam ja rekao njoj šta sam imao - dodao je Mensur.
Nemoj tako da pričaš o Mići! Ja znam kakav je on čovek u mojoj kući i kako ga moja porodica poštuje! - rekla je Mina, Mensuru.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo! Napadaš me tu! Ja sam svoje rekao! Zabole me k*rac šta će da misli Lepi Mića! - urlao je Mensur.
Mićo, nemoj da ratuješ sa mnom! Reci ženi šta radiš s devojkama! - rekao je Mensur Mići kada se Pržulj vratio na satanak.
Ja volim g*ze! Ja sam ponosan na to, ali ti nisi ponosan na prošlost svoje devojke! - rekao je Mića.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'