AKTUELNO

Nova svađa bivših supružnika!

"Rekao si da se osećaš kao da ti neko zabada nož u srce, a šta misliš kako se Anabela osećala kada si je fizički zlostavljao?" - glasilo je pitanje novinara namenjeno Gagiju Đoganiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino šta joj zameram u Zadruzi je to što ponekad nema osećaja o svom detetu, ponekad se pogrešno ponese prema Luni, zbog toga se posvađamo. Marko Đedović je nazivao Lunu pogrdnim imenima, imam osećaj da ona to podržava. Nazivao ju je j*bačicom, a ona kao majka, vidim da posle nekoliko sati njih dvoje šapuću, meni to nije jasno da ona priča sa čovekom koji vređa njeno dete. Ja ne mogu da ostanem imun na ove stvari, na koje je ona hladna, to mene boli. Naravno da nije u redu - govorio je Gagi.
Od razvoda jedanaest godina ne mogu da nastavim da živim normalno, kada sam ušla u drugi brak, ušla sam oštećena, stalno me je bockao, provocirao, nije prestajao da me dira. Poznat je Andrejev i Gagijev konflikt kada je on njemu rekao da svoju bivšu ženu može da maltretira kad poželi - objasnila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo zbog čega nas dvoje ne možemo da funcionišemo, jer ona stalno spominje te neke opipljive teme o kojima ja nikada ne bih pričao i ne bih blamirao porodicu - rekao je Đogani.
Ćerku sam branila i od Miće, od Darka, Dušice, Kije... Ja sam naučila lekciju što sam to radila i izvinjavam se - tvrdila je Atijasova.
Sram te bilo što se družiš sa njim (Đedović) koji ti vređa dete, njega ovde vidiš samo, a ovde ti je ćerka - pojašnjavao je zadrugar.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'