AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju!

Zadrugari prisustvuju ,,Trenutku istine" Maje Marinković, koja je odlučila da se podvrgne poligrafskom ispitivanju o ljubavnoj romansi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Četvrto pitanje glasilo je - Da li je tvoj odnos sa Janjušem samo rijaliti igra? - Maja je rekla da nije, a poligraf je odgovor prepoznao kao istinit, te su zadrugari dobili reč da prokomentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Maju prvi put, kad sam bila upoznata sa pričom, Maja je stajala iza vrata WC, mi tad nismo bile dobre, pogledala sam je, bila je razmazana, samo mi je rekla da ćutim, kao znam šta joj je. Tad sam sklopila kockice da je Maja zaljubljena u Janjuša - rekla je Luna Đogani.
Ja Lunu nisam htela da ostavim, pa sam imala potrebu da se javim Maji, stalno me stiskala, ja sam htela da je utešim i rekla sam joj da radi ono što joj srce govori. Neću da ispadne da sam licemerna, ja razumem, ali ne opravdavam! On to radi javno, ali je unutra žali - rekla je Anabela Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Maja na žurki napisala na ruci nešto što do sada nisam pričala, ona može da potvrdi - ispričala je Ermina Pašović.
Ja sam jednu noć otišao kod Janjuša i rekao Maji da to što radi joj ne daje za pravo. Tada su svi bili na strani Janjuša, a onda su mene napadali zadrugari, većina! A sada govore kako nisu bili informisani... - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Poligrafsko testiranje večeras je obavio licencirani poligrafista detektivske agencije "Seguridad".

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'