AKTUELNO

Ermina je istakla i kako ju je Janjuš molio da

"Zašto se ne izdigneš iznad svega? Zar ne vidiš da te je Prcko samo iskoristio?" - glasilo je pitanje koje je voditelj Milan Milošević ove noći pročitao zadrugarki Maji Marinković u emisiji "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njemu to kažem tokom svađa. Nije zbog toga stiglo pitanje, ali to samo i malopre rekla. Ovde postoje ljudi s kojima sam ja imala sukobe i koji su na Janjuševoj strani. Mi smo zajedno, oni mogu da mu kažu šta hoće i da mu pune glavu, ali on samo treba da vidi kakva je moja namera prema njemu i da li sam ja iskrena prema njemu ili nisam - rekla je Maja.
Ja sam jedini koji je uz nju bio u svim situacijama. Ne znam od koje osobe je nisam odbranio. Ja sam rekao Ermini da je ne dira i ona to zna - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, tri puta me je molio da te ne diram. Ja znam zašto ovo Janjuš govori. Kada su bila pitanja starih zadrugara, nju je pogodilo što je Rade rekao da je napolju najgora. I zato on sada govori da su sada ova pitanja ovako pozitivna, da ne bi imao prebacivanja sa njene strane da je najgora zbog njega - rekla je Ermina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga