AKTUELNO

Bivše drugarice.

Jelena Pešić se nakon izbacivanja suočila sa svojom bivšom drugaricom Milicom Kemez, sa kojom se nebrojano puta svađala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Milici želim sve najbolje u životu. Nas dve se u nekim stvarima ne poklapamo. Uvek ću joj pružiti ruku, pozdraviti je, ali za taj svakodnevni kontakt mislim da ne, nije izvodljivo, pokazalo se da se ne slažemo, ne poklapamo - rekla je Jelena.
Moj stav o Jeleni je da je ona jedna lepa, divna devojka. Nisam spavala celu noć, tražila sam klipove gde sam je ogovarala, to nigde ne postoji. U rijalitiju se nisam snašla, ali sam radila sve iskreno, izvukla sam deblji kraj, nije mi bila namera da povredim ni Boru ni Jelenu, na kraju sam ja izašla povređena. Meni ni dan-danas nije jasno kako je počela naša svađa ni o čemu se to radilo. Ja sam inicirala uvek da se nas troje družimo, onda je Bora više posvećivao pažnju Jeleni nego meni, ispalo je da sam ja ljubomorna na nju. To su joj verovatno govorili ljudi u kući, ali to nije tako. Nema šanse za druženje sa njom - navela je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga