AKTUELNO

Otvorio se!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" postavljeno je pitanje Kristijanu Goluboviću: Kako su izgledale seanse sa psihologom nakon incidenta koji je imao sa devojkom, koja mu je odgrizla deo polnog organa?

Meni je doktor rekao da je najteže da rana zaraste, meni su ostali ožiljci. Imao sam problem sa nervima, i nisam imao osećanja. Znao sam nakon toga da budem sa devojkom nekoliko sati, ali ništa se ne desi. Potom sam išao i kod seksologa, koji mi je rekao da budem sa tom devojkom, jer ona me je vratila u život - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja bivša supruga je bila tehnička žena, koja je bila zadužena za zatvor, i bez emocija. Ona i ja se nismo slagali, i ona jednostavno nije mogla da podnese moj publicitet. Venčali smo se u opštini, ali to nije ništa, sad ovaj brak je pravi jer smo se venčali u crkvi i želim sa njom da budem zauvek - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubomora kod žena u mom slučaju je abnormalna! Ja sam uvek bio iskren i rekao kada ih prevarim, ali i obećam da neću više. Ja sam zbog ljubomore skočio i udario u bioskopu, dečka koji je bio sin načelnika. Ja sam imao najjače trikove za žene, i za prijatelje, uvek smislim nešto abnormalno, i uvek čestitam rođendan ranije par sati. Ja sam mojoj Ivani pisao transparente na mostu uz baklje, i šetali smo pored reke, kada sam upalio vatromet gde je pisalo da je volim!

Šta je sve Kristijan rekao, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga