AKTUELNO

Iskreno su sve rekli!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", gde tenzija polako dostiže vrhunac, postavljeno je za Milana Jankovića Čorbu : "Zašto se tako loše ponašaš prema Nini, preko dana sve super, a uveče si drugačiji?"

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušavam da budem dobar prema njoj, ali sam zahladneo i ne znam šta mi se dešava! Ja nju ne ponižavam, ali neću da radim ništa na silu, i rekao sam kako stojen stvari i kako ja ne mogu da budem sa njom u vezi. Ne mogu da je poredim sa Tarom i Paulim, a i ja sam okružen starijim ženama nisam nikada provodio toliko vremena sa mladim, možda je i to - rekao je Čorba.
On se i sa Paulom zagrejao u startu, ali nakon tri ili pet dana on je sasvim druga osoba! Nina mi kaže kako se privlače i kako se pale, ali od veze niše, ja ne znam kako to - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

On se meni sviđa, ali nećemo biti u vezi a ja tu hoklicu neću ovde, a mi ćemo svakako biti prijatelji - rekla je Nina.
Kako vreme odmiče, meni je bolje da budem u tangama a ne da budem kao Mina i Car, na tom nekom nivou. a što se tiče hoklice, ima i toga i stalo mi je. Sa Sandrom kada pričam imam neku blokadu, moraću to da ispitam - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga